SoFest 2020 ще представи неочаквани колаборация от стилове и изкуства

След огромния успех на SoFest през предходните години, през септември се задава поредното издание . Всички почитатели на емблематичния столичен фестивал ще се срещнат отново в Кино Кабана, НДК с любими артисти от страната и Балканите.

На откритата лятна сцена, от 4-ти до 6-ти септември обичани и известни музиканти, актьори, творци и писатели ще потопят зрителите в цветния свят на изкуството.

За първи път – не само в историята на SoFest, но и за събития от този ранг в България – организаторите са подготвили в трите фестивални дни разтърсваща симбиоза между различни стилове и изкуства. Непредвидима смес между музика, глас, текст, танц, мода ще докосне и провокира аудиторията. Ще завладее феновете не само с поп, джаз, рок, чил аут и фънки звучене, но и ще предизвика смях, романтика, любов. И всичко това отново ще е с тема Балкани.

На 04.09. в 19:30 часа меломаните ще се докоснат до виртуозните балкански изпълнители Теодосий Спасов, Влатко Стефановски и Васил Хаджиманов. Балканското Трио ще потопи публиката в музикалния свят на Балканите преплетени както с характерни ритми и мелодии от региона, така и със западно и световно звучене.

Специално за SoFest музикантите ще предсатят най-новите си пиеси и с инструменталните си и вокални умения, смесвайки различни стилове, ще вдигнат гадуса в първата фестивална вечер.

Целият материал може да прочетете тук :https://impressio.dir.bg/noti/festivalat-sofest-za-poreden-pat-s-vazplamenyavashta-programa?fbclid=IwAR09xXrqZ09mXtE4EpKUQVpH-iJvCoHN5WIoKaJpA_J9asGbsV2ykqVS3AA