Актьорът и режисьор Ники Илиев ще се включи в първото по рода си издание на „Пощенска кутия за приказки“, посветено на балканската култура. Авторът на „Завръщане“ и „Нокаут, или всичко, което тя написа“ ще е само една от изненадите за феновете в рамките на третия SoFest, който ще се състои от 4 до 6 септември в лятното кино пред НДК.

За събитието „Пощенска кутия за балкански приказки“ пред публиката ще излязат още създателката на проекта Гери Турийска, Любен Дилов, Георги Блажев, Цветелина Цветкова, Гери Стоянова, Ники Станоев, Косьо Лунгов, Камен Алипиев-Кедъра. Това ще се случи на 5 септември, когато фестивалът ще зарадва меломаните и с концерт на Кирил Хаджиев-Тино.

Ден по-рано сцената на SoFest ще бъде запазена за Теодосий Спасов, Влатко Стефановски и Васил Хаджиманов. Триото ще предстаи музика с мелодии, както от Балканския регион, така и със западно и световно звучене. Специално за SoFest те ще изпълнят и най-новите си пиеси.

Целият материал може да прочетете тук : https://www.monitor.bg/bg/a/view/niki-iliev-chete-balkanski-prikazki-na-so-fest-215134