Детска програма с вход свободен

Тази година SoFest ще предложи богата уикенд културна, образователна и много забавна детска програма. През двата дни от 10:00 до 17:00 часа в Кино Cabana всички детски събития са вход свободен!
На 15-ти юни от 11:00 часа детската програма на SoFest ще започне с театрално представление на „Театрално студио Смехурко“, гр. Банкя, с режисьор и ръководител Цвете Лазарова. Постановката, която ще представят „Смехурковците“ е „Принцесата и Мечокът“. Това ще е един вълшебен театър за деца от деца.
MUSIC PLAY ще се включат с Музикално ателие, с което ще покажат на всяко дете какво е да си весел музикант. Всеки ще има възможност да получи своят първи урок на музикален инструмент или просто да посвири заедно с професионални музиканти.
Чрез ателието на Роботика за ученици – ROBOTIKA.bg децата ще се докоснат до алгоритъма на програмирането, като същевременно се забавляват, играят и експериментират с вече създаден робот.
С развиващите методи на забавните и образователни игри на Монтесори при Гери ще бъде стимулирана креативността на децата както и капацитета им да се справят сами.
Децата ги очакват и Био игри/ Bio games. Това е ателие което създава интерактивни преживявания, вдъхновени „от“ и „за“ природата. Чрез симулации, моделиране, експерименти, ролеви игри, творчески дейности децата ще се научат на уважение и любов към природата.
Не по-малко интересно и увлекателно ще е ателието на Забавна Математика – Fun Mathematics. Чрез остроумни, грабващи и ефективни подходи, малчуганите ще са поставени в позиция на откриватели. Заниманията в това ателие стимулират любопитството на децата, поощряват тяхната изобретателност и ги правят уверени в собствените им сили.
Kanava.BG ще предложи на всички малки посетители, среща с любими анимационни герои, които ще бъдат рисувани с молив, бои и четка върху платно – точно като големите художници.
Децата ще научат за топлите и студени цветове и как могат да ги комбинират, какво е перспектива и как се прави светлосянка. Всяко дете ще си тръгне с готова рисунка върху платното.
Всички деца, бебета и родители са поканени да се докоснат до магията на йога и пилатес заедно с AsanaDream и в двата фестивални дни на SoFest. А в неделната сутрин техните инструктори ще ни предложат енергичен старт на деня със Зумба.
SoFest ще представи още, много, много изненади, с които ще изпълним деня на малките ни гости с много забавления, усмивки и нови знания.
При интерес да се включите с ателие, моля да се свържете с нас на 0898 670 885
Детската програма се осъществява с подкрепата на Съюза на пивоварите в България