SoFest ЗА ДЕЦА

В трите фестивални дни, от 11:30 до 18:00 часа SoFest  ЗА ДЕЦА  отново ще предложи безплатни  културни, образователни и развлекателни дневни събития за най-малкит :

 

        18.06,12:30 ч. Драмеди бенд          19.06,12:30 ч. Палавите ноти

        

           19.06,16:00 ч. Копче за сън                        20.06,13:00 ч. Мюзик плей

         

ЩЕ ИМА МНОЖЕСТВО АТЕЛИЕТА, ИГРИ И ЗАБАВИ :

 

   ДевАкадеми, РДБОТИКА, СМЕТАЛО

                             

   МЮЗИК ПЛЕЙ, АРТ УЛИЦА, ДНК
               
БИО ИГРИ, МОНТЕСОРИ, МУЗИКА И ЙОГА, СЪЮЗ НА ПИВОВАРИТ
                                       

 

 

 

 

Благотворителна инициатева на SoFest 2021 център за детско развитие „Малки чудеса“, част от фондацията „Нашите недоносени деца“

                                             

 

ВСИЧКИ ДЕТСКИ СЪБИТИЯ ОТ 11:30 ЧАСА ЩЕ СА С ВХОД СВОБОДЕН !

 

Тази година на SoFest, от 10:30 часа ще има специална  детска програма :

19 юни

Най-любимото и забавно „Караоке с Маргаритка” ще е част от детската програма на SoFest в съботната сутрин на 19-ти юни,от 10:30 часа. Създателите на “Маргаритка” Вики и Яна вярват, че в простите неща се крие гениалното решение за правилно общуване със съвременните деца и намират отговора в музиката. Звездите Мими, Биби, Бухалче и Маргаритка ще са специални гости на събитието и заедно с вас и тях ще пеем най-любимите български детски песни. Ще танцуваме, ще се забавляваме и ще произвеждаме много, много усмивки. Да попеем заедно винаги е добра идея и „Караоке с Маргаритка“ ще са на SoFest за вас и ще очакват смелите ви и искрени изпълнения на най-любимите български детски песнички. Всяко дете ще получи и подарък – пъзел „Маргаритка“.

 

 20 юни

В неделната сутрин от 10:30 часа ще срещнем малчуганите с „Магическо шоу“, оригиналност, хумор и магия на актьорът – фокусник Ненчо Илчев. Чаровният веселяк ще ни потопи в загадъчното изкуство и дори ще ни издаде тайната на някои от фокусите си.

 

 

Билети на промо цени в мрежата на Ивентим