SoFest ЗА ДЕЦА

SoFest  ЗА ДЕЦА  отново ще предложи безплатни  културни, образователни и развлекателни дневни събития за най-малките. Ще има множество ателиета, игри и забавления. Децата ще могат да се докоснат до магията на йога и пилатес, да опитат да свирят на различни музикални инструменти, ще създават роботи и ще правят химически опити.

ВСИЧКИ ДЕТСКИ СЪБИТИЯ ЩЕ СА С ВХОД СВОБОДЕН !

Тази година на SoFest, от 10:30 часа ще има специална  детска програма :

18 юни
„Пощенска кутия за детски приказки“ на Гери Турийска ще изпълнят сцената на детския SoFest сутринта на 18-ти юни, от 10:30 часа. Талантливата, забавна и обичана актриса Мая Бежанска, която разсмива искрено до сълзи малки и големи ще чете балкански приказки от авторите на „Пощенска кутия“.

19 юни
Най-любимото и забавно „Караоке с Маргаритка” ще е част от детската програма на SoFest в съботната сутрин на 19-ти юни,от 10:30 часа. Създателите на “Маргаритка” Вики и Яна вярват, че в простите неща се крие гениалното решение за правилно общуване със съвременните деца и намират отговора в музиката. Звездите Мими, Биби, Бухалче и Маргаритка ще са специални гости на събитието и заедно с вас и тях ще пеем най-любимите български детски песни. Ще танцуваме, ще се забавляваме и ще произвеждаме много, много усмивки. Да попеем заедно винаги е добра идея и „Караоке с Маргаритка“ ще са на SoFest за вас и ще очакват смелите ви и искрени изпълнения на най-любимите български детски песнички. Всяко дете ще получи и подарък – пъзел „Маргаритка“.
 20 юни
В неделната сутрин от 10:30 часа ще срещнем малчуганите с „Магическо шоу“, оригиналност, хумор и магия на актьорът – фокусник Ненчо Илчев. Чаровният веселяк ще ни потопи в загадъчното изкуство и дори ще ни издаде тайната на някои от фокусите си.
Билети на промо цени в мрежата на Ивентим.