стани част от

Три дни SoFest!
Три дни музика!
Три дни изкуства и традиции от Балканите!

Дестинацията отново е НДК, а локацията е емблематична – Кино Кабана или мястото за култура и музика на живо в София.

На 04-ти септември в 19:00 ч. е откриването на SoFest 2020. Първата фестивална вечер на сцената ще излезнат виртуозните музиканти Теодосий Спасов, вокал и кавал – България, Влатко Стефановски, вокал и китара – Северна Македония и Васил Хаджиманов, клавири – Сърбия.
Балканското трио ще потопи публиката в уникална етно, поп, рок и джаз експлозия част, както от новите им музикални проекти, така и от познатите в цял свят и много обичани техни хитове.
Вечерта ще предложи и уникално модно ревю „Традиция и настояще“ на Национална художествена академия отново с тема Балкани.
Начало 19:30 часа. Вратите отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на
Ивентим и онлайн на https://bit.ly/3aU40eh
На 05-ти септември SoFets 2020 ще представи Пощенска кутия за балкански приказки и концерт на Tino and live band.
Специално за фестивала любими актьори, музиканти, режисьори и писатели – Любен Дилов, Гери Турийска, Георги Блажев, Цветелина Цветкова, Ники Илиев, Гергана Стоянова, Ники Станоев, Косьо Лунгов, Камен Алипиев-Кедъра, по артистичен начин ще прочетат на сцената избрани разкази на балканска тематика.
Най-бързо развиващия се млад изпълнител Кирил Хаджиев – Тино ще взриви сцената със своя бенд и специално за SoFest ще престави и новия си сингъл „Мисъл“.

Начало 19:00 часа. Вратите отварят в 18:00 часа.
Билети в мрежата на Ивентим и онлайн на https://bit.ly/3aU40eh
На 06-ти септември кадифеният и топъл глас на Белослава ще завладее гостите на SoFest 2020. Тя ще престави голяма част от синглите в предстоящия пети студиен албум заедно с музикантите Антони Рикев – китара и Росен Захариев – тромпет и перкусий. Публиката ще се потопи в музика преливаща от акустична в чил аут и фънки звучене.
На сцената освен Белослава с неповториямия й стил на сцената ще видим и танцов спектакъл „Картини от една изложба“ с хореограф Анна Пампулова.
Начало 19:30 часа. Вратите на Kino & Bar Cabana за концерта ще отварят в 18:30 часа.
Билети в мрежата на Ивентим и онлайн на https://bit.ly/3aU40eh

 

 

Дневната програма на SoFest ще предложи представления, музикални, занимателни и образователни ателиета и много, много изненади за малки и пораснали деца. Малчуганите ще могат да се потопят в света на музиката и изкуството на 05-ти и 06-ти септември от 10:00 до 17:00 часа.
През трите дни в Кино Кабана ще се проведе и тематичен SoFest базар с производители от България и Балканите.
Дневната програма и SoFest базара са с вход свободен.
Повече информация за SoFest 2020 ще намерите във фейсбук – https://www.facebook.com/SoFestSofia/, инстраграм – https://www.instagram.com/sofest_sofia/