Програма SoFest 2019

Станете част от събитията на SoFest

Официално откриване на SoFest 2019

19:00, Кино-клуб Кабана
Официално откриване на SoFest 2019. Сред поканените официални лица са г-н Боил Банов, г-жа Йорданка Фандъкова, посланиците на 5-те държави от Западните Балкани, други официални лица и представители на бизнеса.
19:30, Кино-клуб Кабана
Едни от най-популярните имена от балканската етно джаз сцена – Теодосий Спасов Квинтет, Тони Китановски Трио и Танос Ставридис Трио – ще ни поведат през живия ритъм на Балканите. Професионалното им звучене е гаранция за въздействащо преживяване. Виртуозният кавалджия Теодосий Спасов, който първи започва да изпълнява джаз на този инструмент , харизматичният Танос Ставридис, който обединява джаза и етно музиката чрез акордеона и отличителният китарен стил на Тони Китановски са очаквано добра комбинация за емоционален концерт и джем сешън доставящи удоволствие на душата.

Богата детска програма и вдъховяващ вечерен концерт

10:00 – 16:00  Богата дневна програма с множество арт ателиета, работилници, представящи различни аспекти за опазване на околната среда и театрални постановки. Всички прояви в детската програма са с вход свободен.
20:00ч.  Концерт на Хилда Казасян и Мишо Йосифов квартет

Богата детска програма и вдъховяващ вечерен концерт

10:00 – 16:00 Богата дневна програма с множество арт ателиета, работилници, представящи различни аспекти за опазване на околната среда и театрални постановки. Всички прояви в детската програма са с вход свободен.
20:00ч.  Концерт на група, Акага, който ще ни зареди с лятно настроение.
There are no upcoming events at this time.