ТЕОДОСИЙ СПАСОВ И ПРИЯТЕЛИ

 

Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов представят най-новия си проект – „Теодосий Спасов и приятели“. Неповторимият музикант е известен със своите оригинални идеи, за осъществяването на които събира световни имена от различни жанрове. През ноември в Sofia Live Club меломаните ще се насладят на доказаните умения на изпълнители познати не само в страната.

На 15-ти ноември заедно с маестро Теодосий Спасов, на сцената ще пеят фантастичната Хилда Казасян, артистът със собствен почерк Добрин Векилов – Дони, и талантливият тромпетист и колоритен глас – Мартин Ташев. Сред музикантите в концерта „Теодосий Спасов и приятели“ са и Мирослав Турийски – клавири, Александър Леков – бас и Начо Господинов – ударни.

Звездният състав ще представи нов прочит на обичани песни, познати ритми и мелодии като ги украси с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. Ще чуем и нови композиции, с които Теодосий Спасов ще обедини творческите, стиловите, вокалните и инструментални умения на всички участници в концерта.

Концертът се провежда с подкрепата на Министерство на културата

 

Очакваме ви на 15-ти ноември от 20:00 часа в Sofia Live Club, НДК, София!